Pranje namještaja Zaprešić - Zagreb

Dubinsko čišćenje i pranje namještaja - Zagreb | Zaprešić

pranje namještaja

Pranje namještaja

Servis za čišćenje "Erna" obavlja dubinsko pranje tapeciranog namještaja (dubinsko čišćenje):

za građanstvo na relaciji Zagreb - Zaprešić;

za tvrtke i urede na širem području.

Za informacije i narudžbe, molimo nazovite:
tel. 01 / 3398 111

mob. 091 200 0026
Hvala na Vašem pozivu.
vl. Marijan Obranković


Tapecirani namještaj pere se dubinski te se sa i iz njega uklanjaju mrlje, fleke, prašina i naravno većina oku nevidljivih stanovnika prašine poznatijih po nazivom grinje. Moguće je prati većinu materijala kojima je namještaj tapeciran - sva klasična platna, kao i namještaj od alcantare, raznih vrsta mikrovlakana (mikrofibre) pa i vražija koža. Pranje tapeciranog namještaja i pranje madraca obavljamo na lokaciji gdje se namještaj nalazi. Peru se svi tapecirani dijelovi namještaja a osnovni postupak je opisan u nastavku.


1. Dubinsko usisavanje namještaja

Dobro ga je obaviti prije močenja kako bi se nečistoće privukle što bliže površini.


2. Močenje namještaja

Močenje namještaja odnosno nanošenje vode i sredstva za pranje namještaja obavlja se strojno ili ručnim štrcaljkama.pranje namještaja, močenje Sredstvo za pranje namještaja odnosno dubinsku ekstrakciju, ne stvara veliku pjenu - isto koristimo za ispiranje tepiha. Tretirana tekstilna površina bi trebala neko vrijeme nakon pranja odbijati od sebe čestice prašine.


3. Pranje namještaja, ručno četkanje

pranje namještaja, ručno četkanjeNamočenu površinu četkamo, uglavnom ručno. Fleke, mrlje i jača zaprljanja mogu se tretirati drugim specijalnim sredstvima, po potrebi.4. Strojno dubinsko ispiranje namještaja

pranje namještaja, dubinsko ispiranje Namještaj ispiremo, pod pritiskom, otopinom sredstva za ekstrakciju ili čistom vodom. pranje namještaja, dubinsko ispiranje
Istovremeno se usisavaju nanešena voda, sredstvo za pranje i drugo (prašina, grinje i sva ostala zmazanoća ili ti prljavština).

U spremniku stroja, nakon pranja, uglavnom se nalazi prljava voda ...

rezultat pranja tepiha i namještaja

Kuhinjski (trpezarijski) stolci, materijal alcantara, prije i poslije pranja (poslije pranja su vlažni i zato je razlika u boji).
pranje kuhinjskih stolacapranje kuhinjskih stolica

Fotelja prije i nakon pranja
fotelja prije pranjafotelja nakon pranja

Radno vrijeme:
ponedjeljak - petak od 8 do 19 sati
i subotom od 8 do 14 sati.
Skoro svakodnevno netko od djelatnika nalazi se u gradu Zagrebu radi dostave i pruzimanja robe za kemijsko čišćenje i tepiha za pranje.
Ako imate želju da Vas prije odluke i dogovora o pranju posjeti vlasnik servisa "Erna" i zajedno sa Vama pogleda o kakvom materijalu ili zaprljanjima se radi, možete dogovoriti termin neobavezujućeg posjeta - najbolje na broj mobitela jer je vlasnik obrta na terenu, uglavnom na širem području grada Zagreba, svaki radni dan u prijepodnevnim satima.

Dubinsko pranje i čišćenje namještaja

pranje kauča, fotelja, dvosjeda, trosjeda, kutne garniture, stolaca, taburea i drugih komada tapeciranog namještaja
možete naručiti na brojeve
tel. 01 / 3398 111

mob. 091 20 000 26