Pranje tepiha Zaprešić - Zagreb

Pranje i dubinsko čišćenje tepiha sa sušenjem i dostavom - Zagreb | Zaprešić

Pranje tepiha Zagreb


Servis za čišćenje 'Erna' obavlja pranje tepiha (dubinsko čišćenje tepiha)sa dostavom:

za građanstvo na relaciji Zagreb - Zaprešić;

za tvrtke i urede na širem području.

Za informacije i narudžbe, molimo nazovite:
tel. 01 / 3398 111

mob. 091 200 0026
Hvala na Vašem pozivu.
vl. Marijan Obranković


Opis postupka čišćenja tepiha:

1. Dubinsko usisavanje tepiha

Sve tepihe prije pranja usisavamo dubinskim usisavačem sa rotirajućim četkama kako bi se prašina i nečistoće privukle što bliže površini tepiha.

pranje tepiha, dubinsko usisavanje

Nakon sušenja a prije dostave opranih tepiha, svi se tepisi još jednom dubinski usisavaju.


2. Strojno pranje tepiha, šamponiranje

Četkanje tepiha sa sredstvom koje stvara dosta pjene. pranje tapisona, šamponiranjeU "kućnoj radinosti" ovaj postupak biste odradili najčešće sa vrećom od krumpira i lavorom vode u koju ste dodali sredstvo za pranje tepiha. Razlika je u tome što mi to obavljamo sa strojem koji četku promjera 45 cm vrti brzinom oko 150 okretaja u minuti.


3. Ispiranje tepiha, dubinska ekstrakcija

Za ispiranje tepiha koristimo stroj - usisavač za dubinsku ekstrakciju odnosno ispiranje tepiha i pranje namještaja. Na tepih se prilikom ispiranja nanosi sredstvo za dubinsku ekstrakciju koje ima i svojstvo da neutralizira statički elektricitet na tretiranoj površini. Jednostavnim jezikom rečeno - tepih će neko vrijeme nakon pranja "odbijati" prašinu od sebe. pranje tepiha, dubinsko ispiranjeU ovom postupku iz tepiha se "izvlači" sve nanešeno na tepih tijekom postupka pranja (voda i sredstvo za pranje sa svim nečistoćama koje je vezalo na sebe...). Jače fleke se tretiraju posebnim sredstvima tijekom cijelog procesa pranja tepiha. Ukoliko želite, u ljetnom periodu, tepih se može nakon prvog šamponiranja isprati pod mlazom vode i nakon cijeđenja i sušenja ponovo se šamponira i strojno ispire, te ponovo suši.


4. Centifugiranje tepiha

U dosadašnji način pranja, 2017 godine, dodali smo značajno poboljšanje u proces pranja tepiha - centrifugu za tepihe.centrifuga za tepihe Uz ovaj stroj tepisi su znatno bolje isprani i puno brže suhi, te ih je moguće dovoljno brzo potpuno osušiti i u zimskom periodu
Kako radi ovaj stroj, možete pogledati na našim fb stranicama - centrifugiranje tepiha


5. Sušenje tepiha, dostava tepiha

U našem servisu, tepisi se suše na čistom zraku, izvan grada. Nakon sušenja slijedi dubinsko usisavanje te su tepisi spremni za dostavu.

Čišćenje i pranje tepiha sa dostavom
Radno vrijeme:
ponedjeljak - petak od 8 do 19 sati
i subotom od 8 do 14 sati.
Skoro svakodnevno netko od djelatnika nalazi se u gradu Zagrebu radi dostave i preuzimanja robe za kemijsko čišćenje i tepiha za pranje.

Pranje i čišćenje tepiha

možete naručiti na brojeve
tel. 01 / 3398 111

mob. 091 20 000 26